Testimonials

 
Det siger samarbejdspartnere, kunder, ledere og kursister om Sanne Haaning:

Jeg har gennem mit samarbejde med Sanne, lært hende at kende som en utrolig engageret person, som jeg kan mærke brænder for det hun arbejder med, hun ved også hvad det drejer sig om og har sat sig grundigt ind i det stof hun skal formidle.

Sanne er en stor menneskekender, hun er utrolig god til at ”læse” dem hun underviser, og derved tilrettelægge sin undervisning således hun får alle kursister med på de niveauer de nu er på.

Sanne er en positiv og glad person, hvilket smitter af på kursisterne. Hun inddrager alle på en måde, som skaber tillid og derved får hun alle kursister til at være aktive i undervisningen, hvilket giver god læring. Sanne er god til at formidle stoffet på en måde som alle forstår.

Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Sanne.”

———————————-

“Sanne Haaning er kendetegnet ved, at være meget pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, troværdig og pålidelig. Hvilket har gjort at jeg og vores kunder altid har oplevet, at hun giver sig selv 100 % i forhold til at få det bedste udad enhver situation.”

Henrik Nielsen, Business Unit Manager
Mercuri International

———————————-

“Gennem mit 2 årige samarbejde med Sanne, har jeg oplevet at ikke blot kursisterne men også jeg selv, har haft stort udbytte af hendes undervisning. En undervisning der til alle tider er gennemført med en professionalisme der skaber lyst til udvikling. Sannes evne til at respektere individets forskelligheder og ikke mindst evnen til at forstå dem, skaber et sundt fundament for forandring og tryghed i processen.”

Josefine Bregnhøj
Telenor, SCO Salgsperformanceafdeling

———————————-

“Vi synes at Sanne er en meget dygtig, kompetent og engageret underviser. Vi har alle følt os i trygge hænder, selvom emnerne har været lidt nærgående og til tider personlige.
Sanne er positiv, rolig og en meget behagelig person at være sammen med.

Undervisningen foregår meget professionel hvor der bliver talt højt og tydeligt. Vi bliver pænt bedt om at være lyttende og deltagende frem for urolige og snakkende. Dette forgår på en meget anerkendende måde! Helt i tråd med undervisningsbudskabet!
Undervisningen er altid velforberedt og struktureret. Der er dog plads til ændringer i for holdet til emnernes pludselig udfald.

Vi ser altid frem til kursusdagene med Sanne!”

____________________

”Sanne er dygtig og ærekær – en der brænder for at sit job og går 100% op i det. Ved Sanne er det ikke kun salget – alt bliver fulgt til dørs.

Sanne er flittig og arbejdsom og tænker hele tiden på optimering af processer og arbejdsgange, hvilket ethvert firma vil have gavn af. Hun udviser stor empati, og er i stand til at møde mennesker på det niveau der er påkrævet og få det bedste ud af dette.”

Peter Dahl Sørensen, Salgs- og Marketingsdirektør
Fipotex Europe

———————————-

”Personalet har oplevet Sanne som en meget kompetent underviser. De har udtrykt, at de har følt hun har lyttet og spurgt ind til dem, og at de med hendes anerkendende tilgang har været trygge. Undervisningen var varieret med både power point og gruppe arbejde, dertil var det en god oplevelse, at Sanne også var tilstede, ved at tilføje personlige oplevelser som en del af undervisningen.

Sanne har et vindende og venligt væsen, som har respekt for den enkelte. Hun har været med til at give personalet en god oplevelse.”

____________________

"Tusind tak for din store hjælp. Vi er meget glade for dit analysearbejde og vi håber det bliver et meget nyttigt værktøj for os alle i familien."

                                                                                                               J. og S. Brandt

____________________

 

For yderligere informationer eller referencer kontakt: Tlf.nr. 30135159

PARCAE v/Sanne Haaning | CVR: 32921027 | 8600 Silkeborg - Denmark  | Tlf.: +45 30135159 | mail@parcae.dk